Direct naar de contentDirect naar de footer

Wim de Groot

De familie Van der Valk heeft veel bereikt met hard werken, logisch nadenken en 'gewoon doen'. Veel danken ze ook aan de duizenden mensen diebij het concern werkten en nog steeds werken.Er zijn al heel wat jubilea gevierd. We praten met Wim de Groot, al meer dan 60 jaar in dienst van Van der Valk.

Voor Valk Exclusief praten wij steeds met een bijzonder personeelslid. Dit keer is het Wim de Groot uit Voorschoten. Hij werkt al meer dan zestig jaar bij het bedrijf! Om precies te zijn: dit is zijn 64e jaar. Hij is nu 81 en werkt nog steeds drie dagdelen per week bij De Gouden Leeuw. Hij onderhoudt de CV-ketels en warmtesystemen. Een gesprek met een bijzondere man.

In het restaurant komt hij aarzelend op ons tafeltje afgelopen. "Bent u van het interview?" vraagt hij bijna verlegen. Op ons bevestigende antwoord gaat hij zitten en bestelt een koffie bij de serveerster. Hij kijkt een beetje onzeker om zich heen, alsof hij zoekt naar een verborgen camera waaruit blijkt dat hij in de maling wordt genomen. Maar nee, het is echt, en we willen graag horen hoe het komt dat hij al zo lang in dienst is. Zo bijzonder vindt Wim de Groot het niet. Aanvankelijk nog rustig maar uiteindelijk heel enthousiast en met veel passie vertelt hij over zijn jaren bij het familiebedrijf.

Bekijk het hele artikel

WERKEN BIJ VAN DER VALK

  • Werken in de horeca
  • Omgaan met gasten
  • Elke dag dynamiek
  • Teamwork