Direct naar de contentDirect naar de footer
Altijd in voor online?
Altijd in voor online?

De hotspot voor digitaal talent

Stijlvolle hotelwebsites, vette apps voor gasten én medewerkers en krachtige boekingsengines. Je bouwt ze bij ons zelf. En als we klaar zijn spelen we een offline potje tafeltennis. Are you game?

Bekijk Valk Digital vacatures

Extra's

Alleen maar computeren is niet gezond. Ontspanning en gezelligheid zijn net zo belangrijk. Wij bieden je secundaire arbeidsvoorwaarden die je daar een handje bij helpen.

  • Korting op overnachtingen
  • Korting in online stores
  • Korting op fitness
Be a flamingo

Be a flamingo

Wat vandaag nieuw is, is morgen alweer achterhaald. Innoveren is daarom een must en ook een mindset. Bij Valk Digital spelen we in op alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van VR, AI, content, coding, service design, marketing automation en digital loyalty.
Bijzijn = meemaken. Net zoals de Flamingo, die is er ook nog steeds :)

Hoe het begon

Hoe het begon

Toen Gerard Schomaker nog een middelbare scholier was, startte hij tijdens de bouw van Hotel Assen als een manusje-van-alles. Vervolgens is hij in hotel Vianen beland en heeft daar tientallen jaren geleden meneer Van der Valk weten te overtuigen van internet...

Inmiddels nemen online boekingen elk jaar toe, staat het bedrijf niet stil en geeft Gerard leiding aan een team jonge, gemotiveerde collega’s die elke dag hun werk voor de websitebezoekers én hotels beter willen doen dan de dag ervoor.

Bekijk het hele artikel

Maak ons team compleet

Nieuwsgierig? Wij willen je graag ontmoeten om samen te kijken hoe je kunt groeien binnen onze familie.

ALLE VALK DIGITAL VACATURES