Direct naar de contentDirect naar de footer

Banqueting

Lijkt het jouw leuk om van elke feest en succes te maken. Of lijkt het je leuk achter de bar te werken. Wellicht is een baan op één van onze banqueting afdelingen iets voor jou. Als banquetingmanager heeft u de verantwoordelijkheid voor evenementen en feestjes.
Voor een indruk van het werk op de afdeling Banqueting lees het verhaal van de broers Stals.

TWEE BROERS IN DE HORECA

Zowel Robert (29) als Maurice Stals (28) waren al jong werkzaam in de horeca.Een studie op dit gebied was dan ook een logisch gevolg en inmiddelswerken beide broers opnieuw bij het Van der Valk concern. Niet in hetzelfde hotel:Robert Stals is Banquet-Sales Manager in Hotel Duiven bij Arnhem A12 enMaurice werkt bij Airporthotel Düsseldorf als Sous-Chef.

De Limburgse broers uit Stein werkten al eerder bij Van der Valk. Robert: "Ik was een jaar of vijftien en wilde een bijbaantje. Bij Van der Valk Stein- Urmond kon ik gelijk beginnen. Ik begon in de bediening en een jaar na mij kwam Maurice daar ook werken." Maurice: "Robert werkte daar al een tijdje en ik zag dat hij veel uren kon maken bij Van der Valk en altijd genoeg geld had! Dat wilde ik ook wel. Ik heb een klein jaartje in het restaurant gewerkt en vervolgens in de keuken. Toen al ging mijn passie uit naar koken."

Bekijk het hele artikel

WERKEN BIJ VAN DER VALK

  • Werken in de horeca
  • Omgaan met gasten
  • Elke dag dynamiek
  • Teamwork