Direct naar de contentDirect naar de footer

Ben jij een sfeermaker?

De plek voor het zonnetje in huis

Plezier, gastvrijheid en je thuis voelen op je werk staan voorop. We werken in hippe, moderne restaurants. Samen met te gekke collega's zorg je voor sfeer en gezelligheid.

Extra's

Alleen maar wijklopen is niet gezond. Ontspanning en gezelligheid zijn net zo belangrijk. Wij bieden je secundaire arbeidsvoorwaarden die je daar een handje bij helpen.

  • Korting op overnachtingen
  • Korting in online stores
  • Korting op fitness
Schitteren in de bar

Schitteren in de bar

Het maken van die perfecte cocktail, latte macchiato of het biertje met twee vingers schuim is een vak apart. Elk hotel heeft een schitterend ingerichte hotelbar waar jij de show kan stelen. En als een vergadering leegloopt terwijl je een vol terras hebt is het ook nog eens flink doorpakken. Maar wel met de nieuwste gear en in een trendy en energieke omgeving.

Valk Veteraan: Paul de Leeuw

Valk Veteraan: Paul de Leeuw

Wist je dat Paul de Leeuw jarenlang in de bediening van Van der Valk Plaswijck heeft gewerkt? Over zijn tijd in de bediening hebben wij hem eens stevig ondervraagd en daar zijn een aantal bruikbare tips uit voortgekomen. Wat wij ons nog wel afvragen is of dat het gewoon toeval is dat het restaurant Plaswijck nu gesloten is...

Maak ons team compleet

Nieuwsgierig? Wij willen je graag ontmoeten om samen te kijken hoe je kunt groeien binnen onze familie.

ALLE BEDIENING VACATURES