- Valk Jobs

Sales Coördinator bij Van der Valk

"Op mijn zeventiende ben ik begonnen bij Van der Valk Hotel Akersloot. Op een paar korte uitstapjes na, ben ik altijd bij Van der Valk gebleven. Het is zo'n mooi bedrijf, er gebeurt van alles en er is altijd werk aan de winkel!" Angelique van Lith is Sales Coördinator bij Hotel Schiphol A4, Duiven bij Arnhem en Harderwijk.

"Ik werkte niet alleen in de bediening, ik was ondertussen ook nog bezig met een studie SPD en later met NIMA A en B. Het werken bij Van der Valk was echter zo leuk en zo gezellig dat ik er maar met moeite weg kon komen. Op een gegeven moment heb ik toch de stap gezet en een tijdje in de accountancy gewerkt, echter ik miste de levendigheid die het hotelwezen met zich meebrengt en ben op aanwijzing van mijn voormalig werkgever, Ben van der Valk uit Akersloot, een kijkje gaan nemen bij zijn broer in Hotel Schiphol A4.

We spraken af dat ik langs zou komen voor een gesprek en dat gesprek verliep zo goed dat ik hier vijftien jaar later nog zit. Bij Hotel Schiphol kon er nog heel veel; er lagen veel mogelijkheden. Die uitdaging was fantastisch, dan ga je er echt voor en wil je er alles uithalen wat er inzit. Gelukkig is die uitdaging er nog steeds en nu niet alleen voor Hotel Schiphol A4 maar ook voor de hotels Duiven bij Arnhem, Harderwijk en het zojuist geopende designhotel I Am bij Schiphol."

Bekijk het hele artikel

Wij maken gebruik van cookies.