Direct naar de contentDirect naar de footer

Alles over onze extra's

Dat er méér dan werken is weten we maar al te goed. Wij laten graag onze eigen handen wapperen om naast een toffe baan en leuke collega's meer te bieden. Ontspanning en gezelligheid zijn net zo belangrijk.

Korting op overnachtingen

Korting op overnachtingen

Ervaren hoe het is om een gast in je eigen of ander Valk hotel te zijn? Dat kan! Speciaal voor onze medewerkers bieden wij bij ieder Valk Exclusief hotel overnachtingen aan voor 75 euro inclusief ontbijt. En voor de échte koninklijke ervaring kun je natuurlijk terecht bij één van onze kastelen.

Korting in online stores & uitstapjes

Korting in online stores & uitstapjes

Als medewerker profiteer je niet alleen van overnachtingen maar ook van meerdere online platforms met veel kortingen op bekende merken en exclusieve voordelen. Denk hierbij aan uitstapjes, reizen, kleding, huishoudelijke artikelen, persoonlijke verzorging, fietsen en nog veel meer.

Korting op fitness

Korting op fitness

Wij vinden het belangrijk om met elkaar gezond en sportief bezig te zijn! Zie jij jezelf al sporten samen met je collega's? Er worden verschillende voordelen geboden bij lokale sportscholen en soms in het hotel zelf. Ook zijn er diverse initiatieven vanuit de hotels voor gezamenlijke deelname aan (bekende) sportieve evenementen. Vaak mét een leuke korting georganiseerd.

Korting op je restaurantrekening

Korting op je restaurantrekening

Ga heerlijk uit eten bij je favoriete Valk Exclusief Hotel en krijg 20% korting op je rekening. Op vertoon van de speciale QR-code in onze ValkWork-app maak je heel eenvoudig gebruik van deze korting.

Last but not least

Last but not least

Al die kortingen zijn leuke extra's, maar het állerbelangrijkste wat je erbij krijgt is een echte familie. Oké, spreekwoordelijk dan hè. Je thuis voelen, leren van je fouten en plezier hebben in je werk. Daar draait het bij ons om. Een werkplek waar je met zin naar toe wilt gaan en later met een goed gevoel op terug zal kijken.

Dit vinden wij belangrijk

Ons doel is om een glimlach op het gezicht van onze gasten te toveren. Daarvoor moet alles kloppen: service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs.