Direct naar de contentDirect naar de footer

Hospitality zit in ons DNA

Al sinds onze grondleggers staat gastvrijheid voorop en dat is nog steeds voor én achter de schermen terug te vinden. Het is dan ook tweede natuur bij al onze werknemers. Zowel voor onze gasten als voor elkaar!

Het zit 'm in de details

Het zit 'm in de details

Het klinkt misschien afgezaagd, maar ieder gast is uniek! Zo heeft een ieder zijn eigen wensen en voorkeuren waar geprobeerd wordt rekening mee te houden. Maar onthoud wel: fouten maken mag. Onze rocksterren dragen bij aan een onvergetelijk verblijf voor elke gast in onze hotels. Een vriendelijke begroeting, een strak opgemaakt bed, een perfect werkende bubbelbad. Alles draagt bij en zowel voor als achter de schermen.

Making memories

Making memories

Het ultieme doel is om de gasten een onvergetelijke beleving te bezorgen. Maar dat geldt ook voor onze werknemers! Als part of the Valk-family zijn een hecht team, personeelsuitjes, memorabele sluitborrels zeker onderdeel van jouw eigen Valk-ervaring. Daarbij zijn ontspanning en gezelligheid net zo belangrijk. Wij bieden je secundaire arbeidsvoorwaarden die je daar een handje bij helpen.

Alles over onze extra's
Award winning Valk

Award winning Valk

YES! Wederom is Van der Valk in 2019 in de top geëindigd als hét klantvriendelijkste bedrijf van Nederland! De familie is vereerd en ontzettend trots op alle rocksterren die we onze Valk-medewerkers mogen noemen, dankzij jullie blijven we uitblinken. Daar wil jij toch ook bij horen?

Dit vinden wij belangrijk

Ons doel is om een glimlach op het gezicht van onze gasten te toveren. Daarvoor moet alles kloppen: service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs.