Direct naar de contentDirect naar de footer

Leerlingen

BBL LEERLING KOK & BBL LEERLING GASTHEER/GASTVROUW

Een erkend leerbedrijf dat je ook nog eens buiten je werkuren interessante excursies aanbied, vind je niet zo snel. En waar je jezelf kan door ontwikkelen tot bijvoorbeeld zelfstandig werkend kok of restaurantmanager. Van der Valk biedt je deze mogelijkheden wel. Wij bieden je een BBL leerplaats via het regionale ROC. Je ontvangt een leerling overeenkomst voor 32 uur per week en krijgt betaald volgens de horeca cao.

Wij hebben gediplomeerde leermeesters in dienst die jou individueel begeleiden met je schooltaken.
Onze leermeesters nemen de tijd om met jou je snijtechnieken aan te scherpen en verdere keuken- of serveertechnieken te ontwikkelen. Met de leerlingen gastheer en gastvrouw wordt geleerd hoe je cerise flambé of crêpes Suzette bereidt aan tafel. Aparte wijnlessen worden er gegeven om zodoende je kennis uit te breiden, zodat je een goed verhaal kan houden bij de gast aan tafel. De excursies die wij organiseren voor de keuken en restaurant leerlingen gaan bijvoorbeeld naar een bierbrouwerij, kaasboerderij of een dagje garnalen vissen op Texel.

Sinds 2010 biedt van der Valk ook de opleiding Hotel Congres en Evenementen Management op niveau 4 aan. Wij kijken uit naar enthousiaste en gemotiveerde leerlingen.

WERKEN BIJ VAN DER VALK

  • Werken in de horeca
  • Omgaan met gasten
  • Elke dag dynamiek
  • Teamwork