Direct naar de contentDirect naar de footer

Via welke weg kan ik solliciteren bij Valk Exclusief?

Stuur ons je CV met motivatiebrief toe en laat een indruk bij ons achter die blijft hangen!

Je kunt maar één keer een onvergetelijke eerste indruk achterlaten. Schrijf je een motivatiebrief wees je hier goed van bewust. Hieronder volgen enkele tips.

Een goede motivatiebrief geeft je de kans om de lezer van je brief te laten zien:

  • hoe waardevol je bent - Beschrijf de punten waar je goed in bent om zo de aandacht van de lezer te trekken. Hierdoor vergroot je de kans dat je verder komt in het selectieproces.
  • hoe uniek je bent - beschrijf jouw persoonlijke vaardigheden en ervaring en benadruk hierbij wat jou vanwege deze kwaliteiten geschikt maakt voor de genoemde functie. Toon aan hoe je aan de functie-eisen voldoet.
  • Hoe ervaren je bent - Beschrijf zoveel als mogelijk welke relevante werkervaring je hebt die aansluit bij de functie-eisen van de vacature.
  • Hoe enthousiast je bent - Het schrijven van een welgemeende op maat brief stelt je in de gelegenheid om jouw enthousiasme en geschiktheid voor een bepaalde functie aan te tonen. Laat zien dat je de tijd hebt genomen om het bedrijf te leren kennen en wat jou de ideale kandidaat maakt voor de functie op basis van de behoefte en de functie-eisen die vermeld staan.

Tip! Zorg ervoor dat je motivatiebrief vrij is van spelfouten. Hierdoor benadruk je hoe belangrijk je sollicitatie op de vacature vindt en deze serieus neemt. Het kan dan ook geen kwaad om je brief door bijvoorbeeld een vriend te laten controleren.

Op een andere wijze solliciteren?