Direct naar de contentDirect naar de footer
Ben jij een smaakmaker?
Ben jij een smaakmaker?
Powered by GooglePowered by Google
 • Overige horeca functies horeca

  hotelmedewerker

  revenue manager

  medewerker huishoudelijke dienst

  keukenassistent

  administrateur

  sales manager

  zelfstandig werkend kok

  banqueting manager

  kamermeisje

  hotelmanager

  medewerker huishouding

  sous chef

  receptioniste

  front office medewerker


  Alle Valk vacatures

  hotel medewerker

  afwasser

  medewerker algemene dienst

  HR medewerker

  medewerker receptie

  banqueting medewerker

  restaurant manager

  medewerker housekeeping

  nachtreceptionist

  medewerker spoelkeuken

  chefkok

  medewerker technische dienst

  assistent banqueting manager

  assistent restaurant manager

  administratief medewerker

 • Functies horeca keuken

  chef kok

  assistent medewerker keuken

  keukenhulp

  weekendhulp buffet kok

  leerling kok

  medewerker spoelkeuken

  rotisseur

  zelfstandig werkend kok

  ontbijtkok

  hulpkracht afwaskeuken

  keukenassistent

  productiekok

  sous-chef

  chef de partie

  buffet kok

  leerling keuken

  Alle keuken vacatures

  zelfstandig kok

  leerling-kok

  productie kok

  medewerker afwaskeuken

  sous chef

  hulp kok

  leidinggevend kok

  sushi kok

  zelfstandig werkende kok

  banqueting kok

  souschef

  leerling kok BBL

  afwasser

  stagiair kok

  lunchkok

  chefkok

Werken bij Van der Valk

Werken bij Van der Valk

Wij zijn altijd op zoek naar kanjers voor diverse vacatures keuken. Er is aanbod in keuken vacatures voor uiteenlopende horecafuncties op diverse niveaus en ervaring. Start je horeca carrière als keukenhulp of leerling kok en groei door tot de chef kok van het hotel. Met Valk hotels in elke provincie vind je ongetwijfeld een toffe keuken vacature bij jou in de buurt.

Bekijk alle Valk vacatures
Vacatures keuken

Vacatures keuken

Er is veel aanbod van verschillende functies horeca in de keuken bij onze Valk hotels. Misschien kom je nog maar net kijken als leerling kok of ben je een doorgewinterde horecatijger met jaren ervaring als zelfstandig werkend kok, bij Valk kan je werken en leren op jouw tempo.
Samen vormen we één team die alles op gastronomische rolletjes laat lopen.

Meer over de keuken

Werken in de keuken

Uitdaging en plezier gaan hand in hand in de Valk horeca keuken, waarbij het draait om kwaliteit, doorpakken en plezier! De levendige werksfeer maakt het werken in de keuken leerzaam en afwisselend en natuurlijk voor een aantrekkelijk salaris horeca.

Op zoek naar een vacature keuken?

SOLLICITEER NU

Vacature kok

Werken in de keuken is altijd hectisch, gevarieerd en plezierig, waarbij je als een echt team samenwerkt. Er staan altijd kok vacatures open voor verscheidene functies bij Valk, want bij Valk wordt er altijd personeel gezocht horeca toppers. Vacature kok vind je bij allerlei hotels, maar als je nog nooit in de horeca hebt gewerkt is er ook plek voor jou bij Van der Valk. Met genoeg kok vacatures beschikbaar of diverse keuken vacatures in onze Valk Exclusief hotels, is werken bij Van der Valk altijd een goede optie. En verreweg van alledaags, want elke dag beleef je wel weer iets nieuws. Samen met de keukenbrigade is in de keuken werken dan ook één en al gezelligheid! Vervul jij onze vacature kok?

Bekijk nu alle keuken vacatures

Vacature restaurant

Als je wilt werken in de bediening is Er is veel aanbod van diverse vacatures bediening horeca. Bij van der Valk vind je altijd een toffe functie die bij jou past.
Er is veel keuze in bediening vacatures op verschillende functies, niveaus en ervaring. Van een bedieningsmedewerker tot achter de bar werken.
Zit er momenteel geen vacature bediening voor jou bij? Kijk dan voor jouw vacature bediening bij andere omliggende hotels of stuur een open sollicitatie naar jouw favoriete hotel.

Studenten bijbaan

Een baantje in de bediening is voor veel een studenten bijbaan. Met flexibele tijden af te stemmen op je schoolrooster en het opdoen van ervaring is een bediening bijbaan perfect voor studenten!
Hiervoor zal je dus op zoek zijn naar een parttime vacature bediening. Dit betekent niet dat medewerker bediening de enige geschikte functie is voor een parttime bijbaan, zo kan je ook gastvrouw/gastheer werken of achter de bar.

Ben je alleen op zoek naar horeca bijbaan in de zomer? Je kan natuurlijk ook bij ons terecht voor vakantiewerk of tijdelijk werk. Of als je alleen in het weekend kan werken, is dat natuurlijk ook geen probleem.

Baan in de buurt

Als je door Nederland rijdt kom je ons zeker tegen en met 39 Valk Exclusief hotels (and counting) is er altijd een hotel dicht bij jou in de buurt. Zit er momenteel geen Valk Exclusief hotel bij jou in de buurt? Kijk dan hier voor alle hotels die gebouwd gaan worden komende jaren.