Direct naar de contentDirect naar de footer
Is jouw lach je visitekaartje?
Is jouw lach je visitekaartje?
Powered by GooglePowered by Google

Werken als receptioniste

De front office is het hart van de hotel, waar je de gast kan verpletteren met jouw voorkomen. Een epische start van hun bezoek! De levendigheid in de Valk hotels maakt het werken in een hotel avontuurlijk en dat met goedbetaald horeca loon bij alle receptie vacatures.

Op zoek naar een receptie vacature?

SOLLICITEER NU
Hotel jobs

Hotel jobs

Werken in een hotel is elke dag weer verrassend! Alles is tot in de puntjes geregeld om de gast de beste beleving te geven. Samen werken in hotel resulteert in de beste service, welke functie je ook vervult. Werken als receptioniste zonder ervaring is geen probleem bij ons, als je maar motivatie en plezier hebt. Altijd al willen werken als front office medewerker? Wij leren je alle kneepjes van het vak, dus solliciteer snel naar jouw front office vacature of bekijk de receptioniste vacatures.

Meer over het restaurant
Werken bij Van der Valk

Werken bij Van der Valk

Wij zijn altijd op zoek naar toppers voor diverse hotel vacatures. Er is aanbod in receptie vacatures op verschillende functies, niveaus en ervaring. Dus ongetwijfeld een toffe functie die bij jou past en een baan in de buurt, want je kan onze hotels in alle provincies vinden. Volg je momenteel een opleiding receptioniste of front office opleiding? Ook dan ben je meer dan welkom! Kijk hier voor onze stages.

Bekijk alle Valk vacatures

Vacature restaurant

Als je wilt werken in de bediening is Er is veel aanbod van diverse vacatures bediening horeca. Bij van der Valk vind je altijd een toffe functie die bij jou past.
Er is veel keuze in bediening vacatures op verschillende functies, niveaus en ervaring. Van een bedieningsmedewerker tot achter de bar werken.
Zit er momenteel geen vacature bediening voor jou bij? Kijk dan voor jouw vacature bediening bij andere omliggende hotels of stuur een open sollicitatie naar jouw favoriete hotel.

Studenten bijbaan

Een baantje in de bediening is voor veel een studenten bijbaan. Met flexibele tijden af te stemmen op je schoolrooster en het opdoen van ervaring is een bediening bijbaan perfect voor studenten!
Hiervoor zal je dus op zoek zijn naar een parttime vacature bediening. Dit betekent niet dat medewerker bediening de enige geschikte functie is voor een parttime bijbaan, zo kan je ook gastvrouw/gastheer werken of achter de bar.

Ben je alleen op zoek naar horeca bijbaan in de zomer? Je kan natuurlijk ook bij ons terecht voor vakantiewerk of tijdelijk werk. Of als je alleen in het weekend kan werken, is dat natuurlijk ook geen probleem.

Baan in de buurt

Als je door Nederland rijdt kom je ons zeker tegen en met 39 Valk Exclusief hotels (and counting) is er altijd een hotel dicht bij jou in de buurt. Zit er momenteel geen Valk Exclusief hotel bij jou in de buurt? Kijk dan hier voor alle hotels die gebouwd gaan worden komende jaren.

Vacature bediening

Werken in de bediening is nooit saai. Het maakt niet uit of je nog nooit in de horeca hebt gewerkt of al jarenlange ervaring hebt. Er zijn genoeg bediening vacatures beschikbaar of diverse restaurant vacatures in onze Valk Exclusief hotels. Werken bij Van der Valk is verreweg van alledaags, elke dag beleef je wel weer iets nieuws. Samen met je collega's in de bediening werken is dan ook één en al gezelligheid! Vervul jij één van onze vacatures bediening?

Bekijk nu alle bediening vacatures