Direct naar de contentDirect naar de footer
Is jouw lach je visitekaartje?
Is jouw lach je visitekaartje?
Powered by GooglePowered by Google

Werken als receptioniste

De front office is het hart van de hotel, waar je de gast kan verpletteren met jouw voorkomen. Een epische start van hun bezoek! De levendigheid in de Valk hotels maakt het werken in een hotel avontuurlijk en dat met goedbetaald horeca loon bij alle receptie vacatures.

Op zoek naar een receptie vacature?

SOLLICITEER NU
Hotel jobs

Hotel jobs

Werken in een hotel is elke dag weer verrassend! Alles is tot in de puntjes geregeld om de gast de beste beleving te geven. Samen werken in hotel resulteert in de beste service, welke functie je ook vervult. Werken als receptioniste zonder ervaring is geen probleem bij ons, als je maar motivatie en plezier hebt. Altijd al willen werken als front office medewerker? Wij leren je alle kneepjes van het vak, dus solliciteer snel naar jouw front office vacature of bekijk de receptioniste vacatures.

Meer over het restaurant
Werken bij Van der Valk

Werken bij Van der Valk

Wij zijn altijd op zoek naar toppers voor diverse hotel vacatures. Er is aanbod in receptie vacatures op verschillende functies, niveaus en ervaring. Dus ongetwijfeld een toffe functie die bij jou past en een baan in de buurt, want je kan onze hotels in alle provincies vinden. Volg je momenteel een opleiding receptioniste of front office opleiding? Ook dan ben je meer dan welkom! Kijk hier voor onze stages.

Bekijk alle Valk vacatures