Direct naar de contentDirect naar de footer

De werkervaring van administratief medewerkers

Administratief werk saai? Niet bij ons hoor. Lees hier over de werkervaring van een HR-, sales-, financieel en marketingmedewerker.

Personeelsmedewerker Kirsten: 'Mijn baan is ontzettend veelzijdig'

Personeelsmedewerker Kirsten: 'Mijn baan is ontzettend veelzijdig'

,,Mijn collega Sabrina en ik werken beiden drie dagen. Onze baan is ontzettend veelzijdig. Wat valt er allemaal onder onze verantwoordelijkheid: gewerkte uren checken, ziekteverzuim, werving en selectie, uitzetten van vacatures, arbeidsovereenkomsten opstellen, plus een stuk administratie zoals facturen checken. Je begint ’s morgens met een duidelijke planning in je hoofd, maar standaard komt er van alles tussendoor.”

Administratief medewerker

  • Waarom werk je bij Van der Valk?

    Kirsten: ,,Ik kende Van der Valk van de bekende momenten zoals Kerst. Dat voelde altijd al heel fijn. Die prettige sfeer voel ik ook in mijn werk. We hebben een leuk team en er heerst een open sfeer. Je hoeft niet bang te zijn om een fout te maken. Die wordt altijd weer met elkaar opgelost."

  • Wat is je leukste herinnering?

    Kirsten: ,,Het moment van de opening van Hotel Zwolle en de periode ervoor. Met zijn allen hebben we de boel schoongemaakt. Ook heb ik in elke kamer met een hamer en beitel de plankjes eraf gewrikt, omdat er op die plek toch maar koelkasten moesten komen. We voelden een enorme betrokkenheid. De ontvangst van de eerste gasten was voor iedereen een hoogtepunt.”

  • Wat moet iedereen weten over Valk Exclusief?

    Kirsten: ,,Jezelf ontwikkelen wordt enorm gestimuleerd. Ik heb de vrijheid om mij voor diverse cursussen aan te melden. Wat zeker fijn is, omdat ik geen HR-achtergrond heb. Het vertrouwen dat ze in je hebben, is een goed gevoel. Bovendien mag je altijd meedenken over hoe het nog beter kan.”